Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewkami i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata 1 główka
bakłażan 1
rzodkiewki pęczek
pomidor
cebula
seler naciowy łodyga
sok z cytryny 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
sól
ryż ugotowany 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewkami i pomidorami

Bakłażana umyć, pokroić, wrzucić na 1 min. na rozgrzaną oliwę. Przestudzić. Sałatę opłukać, osączyć, rzodkiewki umyć, pokroić. Pomidora i łodygę selera pokroić. Cebulę obrać, pokroić. Połączyć rozdrobnione warzywa, wymieszać z ryżem. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak