Sposób przygotowania

Jabłka podzielić na dwie części, wykroić gniazda nasienne, na środku położyć kilka rodzynek, ułożyć na blaszce i zapiec w piekarniku.
Budyń ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Cukier upalić w rondelku.

Upieczone jabłka wyłożyć na talerzach, polać budyniem, posypać jeszcze rodzynkami i polać upalonym cukrem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ładnie to wygląda :D
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    fajne
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pewnie smaczne , bo lubię z budyniem
  • 2
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    smakowite
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jutro zrobię te Twoje jabłuszka budyniowe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne, chce wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z wielką ochotą bym skosztowała.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !