Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przysmak z pstrągiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata 1 główka
wędzony filet z pstrąga
krewetki gotowe 5
żółta papryka 1 kawałek
cebula czerwona
koperek
sok z cytryny
sól
ryż ugotowany 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Przysmak z pstrągiem

Ryż wysypać na duży talerz, liście salaty opłukać, osączyć i ułożyć na ryżu. Cebulę obrać, pokroić na krążki. Pstrąga podzielić na kawałki. Paprykę drobno posiekać w kostkę. Połączyć składniki sałatki, przyprawić, posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bursztynek 01.03.2012 18:20
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak