Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Przygotować warzywa: cebulę pokroić w kostkę, paprykę w paski, marchew w talarki, fasolę szparagową lub groszek cukrowy obgotować w osolonej wodzie. Pieczarki umyć i pokroić: małe na pół, duże na cztery części.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    całe pieczarki pięknie się prezentują w gotowym daniu
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    danie prezentuje się bardziej jak zupa, niestety... poza tym fasolka i papryka raczej nie powinny się znaleźć w daniu o tej nazwie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczny i smaczny obiad bardzo lubimy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !