Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 500 g
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę obieramy z wierzchnich liści.
Szatkujemy, solimy.
I tutaj zabieramy się do prania ręcznego.
Ja traktuję kapustę jakbym właśnie robiła ręczne pranie, wtedy jest miękka i krucha i nie trzeba jej parzyć.
Po wypraniu dodajemy pokrojoną lub poszatkowaną cebulę, resztę przypraw do smaku i mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak