Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos twarogowo pomidorowy do ziemniaków z ogniska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 25 dag
łagodny keczup 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka czerwona 1 strąk

Przepis i sposób przygotowania na: Sos twarogowo pomidorowy do ziemniaków z ogniska

Twaróg miksujemy na gładki sos z oliwą i śmietanką. Następnie dodajemy keczup, doprawiamy solą i pieprzem. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy do sosu i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak