Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w paski, cebulę w krążki, a cukinię zetrzeć na tarce do kapusty lub pokroić w cienkie plasterki. Olej połączyć z octem. Dodać cukier, sól, gorczycę oraz zieloną pietruszkę. Wymieszać, aby sól i cukier się rozpuściły i zalać warzywa. Odstawić na 2 godz, następnie włożyć w słoiki i słoiki zagotować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    U mnie w ogródku cukinia ciągle rośnie i rośnie, dlatego chętnie skorzystam z Twojego przepisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fantastyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    ciekawe jak smakuje ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !