Sposób przygotowania

Bułkę namaczamy w wodzie. Cebulę siekamy w kostkę. Do mięsa wbijamy całe jajko, dodajemy odciśniętą z wody bułkę, cebulę i przyprawiamy przyprawą uniwersalną. Mieszamy – najlepiej ręką :-) Formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
Smażymy na wolnym ogniu, aż staną się rumiane.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pyszne kotleciki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    takie są najlepsze !
  • 0
    original
    Opublikowano

    bystra45

    a zamiast czerstwej bułki, dodaje malutkie grzaneczki, które zawsze robie gdy zostaje mi za dużo pieczywa. Można namoczyć i do mięska dodać wymieszać, naprawdę polecam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !