Sposób przygotowania

Mięso dokładnie myjemy,osuszamy.Na rozgrzanej patelni z odrobiną oliwy podsmażamy pokrojoną w plastry cebulę.Dodajemy plastry schabu i dusimy przyprawiając.Co jakiś czas podlewamy wodą.Pieczemy do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super mięsko, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny schabik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brakowało mi pomysłu na obiad - już mam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lubię takie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię być mięsożercom
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !