Sposób przygotowania

Mięso myjemy i gotujemy w ok 1,5 litrze wody.Dodając obraną i umytą jarzynę.Cebule opiekamy nad palnikiem i dodajemy do gotującego się rosołku doprawiając.Makaron cienkie nitki gotujemy w osolonej wodzie.Na talerz wykładamy makaron podrobioną jarzynę oraz obrane mięso,całość zalewamy rosołkiem doprawiając według uznania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    przyprawa w płynie, ziarenka smaku....nie dla mnie taki sztuczny rosół
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rosołek to ja lubię,a najbardziej taki mieszany wołowo-drobiowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyza Smaczna chyba nie czyta dokładnie przepisów.Podrobiona jarzynka dla mnie oznacza pokrojoną ugotowaną jarzynę a nie ziarenka smaku,o których w przepisie nie ma słowa. Rosół znakomity..
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny ten rosołek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    dla mnie pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny rosołek
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    moja ulubiona zupa!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    wczoraj obecny
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny ,taki lubię
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !