Sposób przygotowania

kapustę pokroić na ćwiartki tak aby trzymała się i obgotować na półmiękko z sołą i cukrem odsączyć z wody i panierować w jajku i bułce usmażyć na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Tak przyrządzonej kapusty nie jadłam... A przepis ciekawy:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    bardzo ciekawe
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Co prawda już spotkalam się z podobnym przepisem ale nigdy nie jadlam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jarski schabowy,świetny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny przepis i z opisu i wyglądu
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Rewelacyjny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Słyszałam o takiej kapuście ale sama nie robiłam,muszę koniecznie sprawdzic jak smakuje bo wyglada apetycznie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chyba dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !