Sposób przygotowania

Flądrę filet doprawiamy solą ziołową i smażymy na patelni na masełku . Smażymy z obu stron na złoty kolor .Pod koniec smażenia dajemy na patelnie pokrojonego pora .Pora solimy .dodajemy pieprz biały .Lekko podlewamy wodą -chwilę dusimy .Dodajemy śmietaną -mieszamy . Wykładamy na talerz

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    muszę kiedyś zrobić flondrę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !