Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2 główki
marchew 2 szt
czosnek 2 ząbki
zielone części selera posiekane 2 łyżki
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

Kapustę oczyścić, poszatkować.
Marchew obrać, umyć i zetrzeć na tarce.
Cebule obrać, pokroić w kostkę, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.
Dodać pokrojony seler i doprawić do smaku.
Wymieszać i odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 21.11.2011 16:33
super
SmacznaPyza 29.01.2011 14:24
przyznam, że z włoskiej kapusty surówki nigdy jeszcze nie robiłam...muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak