Sposób przygotowania

OGÓKI MYJEMY, OBIERAMY I KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ DO MISKI. DOBRZE SOLIMY I ODSTAWIAMY NA 2-3 GODZINY. DO KAŻDEGO SŁOICZKA WKŁADAMY GAŁĄZKĘ KOPRU, CHRZAN I ZĄBEK CZOSNKU I NAKŁADAMY NASZE POSOLONE WCZEŚNIEJ OGÓRKI RAZEM Z TYM SOKIEM CO PUŚCIŁY. ZAKRĘCAMY SŁOIKI I MAMY GOTOWE OGÓRKI DO ZUPY NA ZIMĘ.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    dobry pomysł, na zime jak znalazl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    popieram- super na zimę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    też robię, pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !