Sposób przygotowania

Z papryki usuwamy gniazda nasienne i potem ją obgotowywujemy w osolonej wodzie ok. 10 min
Cebule dusimy na oliwie dodajemy mięso mielone i obsmażamy,
dodajemy sół,pieprz,czosnek przeciśniety przez praskę,i trochę posiekanej natki pietruszki .
Ryż gotujemy i dodajemy do mięsa,wszystko razem mieszamy.
Nadziewamy przygotowanym farszem papryki.
i obsmazamy je jeszcze na tłuszczu aby łatwiej było zdjąćz niej skórkę i była smaczniejsza.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda, że bez fotki
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne, a fotka na pewno byłaby kolorowa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    brzmi ciekawie,przepis oczywiscie
  • 5
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Smaczne i ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Jutro będzie i fotka ;)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    musze wypróbować ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !