Sposób przygotowania

Mięso podsmażam na oleju z posiekanym chili, dodaję cebulę, czosnek i przecier pomidorowy. Po dość mocnym obsmażeniu dodaję pomidory i gotuję dalej pod przykryciem. Po około godzinie wrzucam odsączoną fasolę i kukurydzę, dosypuję przyprawy i gotuję przez następnych kilka godzin, od czasu do czasu mieszając, aż pomidory same się rozpadną. Można podawać z ryżem, pieczywem, dekorować kleksem kwaśnej śmietany. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    ja za tym nie przepadam a chłopak dał by się za to pokroić:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    cos dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    cos dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ze śmietaną jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie;

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !