Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

camembert panierowany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 1 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 g
prażone migdały 50 g
konfitura żurawinowa 40 g

Przepis i sposób przygotowania na: camembert panierowany

jajko roztrzepać, ser zamoczyć w jajku następnie w bułce tartej,raz jeszcze w jajku i nastepnie w migdałach smazyć na gorącym oleju na złoto z obu stron, podawać z żurawiną (ciepłą)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak