Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić i umyć. Małe zostawić w całości, duże pokroić. Obgotować we wrzącej wodzie zakwaszonej sokiem cytrynowym 2 min. Ostudzić w zimnej wodzie, osączyć i osuszyć. Porcje pakować do torebki do zamrażania i szczelnie zamykać. Przechowywać w zamrażarce w temp. -18 st. C

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Czy to już koniec książki?! Poproszę o tytuł!
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    uprzejmie dziekuję za zminusowanie komentarza i proszę o więcej minusów, bo rekord DS chcę pobić.Będę zobowiązana!
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Szukaj, może znajdziesz skoro cierpisz na nadmiar wolnego czasu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie mroziłam z sokiem z cytryny grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !