Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tunczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogóek małosolny
sól i pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tunczyka

Tuńczyka odcedzamy na sitku aby nie był zbyt \'mokry\', jajko i ogórka kroimy w kostkę. Dodajemy keczup, sól i pieprz i mieszamy wszystko do uzyskania konsystencji pasty. Nakładamy na ulubione pieczywo i zajadamy. Ja dodatkowo zrobiłam sobie szybką sałatkę z sałaty lodowej i pomidorków koktajlowych i pokropiłam wszystko oliwą z oliwek. Mniam!

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 06.09.2011 10:39
pychotka
Emilia22 03.09.2011 15:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak