Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kartofle ugotowałam w mundurkach, obrałam, każdego przekroiłam na pół, przełożyłam do miski, zalałam marynatą sporządzoną z tymianku, rozmarynu, łyżeczki octu, płaskiej łyżeczki soli i 2-ch łyżek oliwy. Dokładnie wymieszałam, odstawiłam.
Cukinie umyłam, pokroiłam w talarki, przełożyłam do drugiej miski, zalałam marynatą z płaskiej łyżeczki soli, cukru, ziół prowansalskich i 2-ch łyżek oliwy. Wymieszałam i odstawiłam.
Pomidory sparzyłam, obrałam ze skórki, pokroiłam w ćwiartki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bogactwo smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !