Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolowe muffiny

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mielone migdały 100 gram
brązowy cukier 3 łyżka
wiórki kokosowe 3 łyżka
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczka
jajko 3 sztuka
mleko 1/2 szklanka
puree 1 z fasoli

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowe muffiny

Osobno mieszamy składniki mokre, osobno suche. Następnie mokre wlać do suchych i wymieszać do połączenia się składników. Blachę do muffinek wyłożyć papilotkami i napełniać masą do 2/3 wysokości. Piec w 175 stopniach ok. 20 minut, lub do suchego patyczka.

Studzic na kratce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak