Sposób przygotowania

1. Mleko zagotowujemy. Wsypujemy ryż i cukier waniliowy. Mieszamy. Gotujemy ok 20 min na małym ogniu.
2. Gdy ryż będzie miękki i wchłonie całe mleko, odstawiamy do wystygnięcia. Przekładamy do miseczek i posypujemy cynamonem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedys podobnie jadalem i bardzo lubiłem
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedys podobnie jadalem i bardzo lubiłem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !