Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZAPIEKANE KIEŁBASKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki wg.potrzeby
ciasto francuskie 1-2 opak.
ser żółty kilka plastrów
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANE KIEŁBASKI W CIEŚCIE FRANCUSKIM

ciasto francuskie pokroić w prostokąty o wielkości parówek (cienkich).Na każdy kawałek ciasta położyć plaster sera,na ser położyć parówkę i zawinąć.Wierzch posmarować stopionym masłem .piec w 200 st.c na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 05.09.2013 10:32
na pewno pyszne
Bernadeta 27.06.2013 08:58
próbowałam ,pyszne
Joanna23 06.04.2013 18:53
fajny pomysł
Łukasz15 26.02.2013 01:10
Super
Krystyna32 25.11.2012 10:39
pycha
bursztynek 22.10.2012 22:28
ostatnio zrobiłam na imprezkę, goście byli zachwyceni
traktorek 22.03.2012 17:52
mniam
kate.500 07.02.2012 07:32
pychotki
iza15 19.01.2012 15:56
fajny pomysł
kanu83 12.12.2011 17:27
rewelacja
berys18 08.12.2011 11:46
świetny pomysł
Dorian 05.12.2011 22:43
smaczne
rjustysia 29.11.2011 12:28
ciekawy pomysł na parówki
dianix 26.11.2011 12:32
swietny pomysl
Natalia40 24.11.2011 22:39
extraa
Motorek 27.09.2011 10:28
pycha
Teresa19 26.09.2011 16:44
jadłam są pyszne
Justa32 23.09.2011 23:13
pyszne
MAR3STA 12.09.2011 23:02
przepyszne!
Seba 12.09.2011 09:34
smaczne
FAFIK 10.09.2011 21:19
Pyszne!
joanna77 06.09.2011 16:10
super
eduszo
eduszo 04.09.2011 18:38
Robie podobnie.
barbara11561 04.09.2011 08:42
też takie robię
Wafelek2601 03.09.2011 11:53
takie parówki na pewno są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak