Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić,umyć ,odciąć końce i ugotować w osolonej wodzie.Kiełbasę pokroić w krótkie paski i przesmażyć.Dodać pokrojoną cebulkę i czosnek.Pomidory obrać ze skórki ,pokroić w półlpastry i dodać do kiełbasy.Wszystko przyprawić i dusić przez chwilę.Na końcu wymieszać razem z fasolką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie leczo ale z fasolka szparagowa jeszcze nie próbowałem
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rewelacja!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł na smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mi smakuje :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowe wykorzystanie fasolki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !