Sposób przygotowania

Pomidora kroimy w ćwiartki lub w grubą kostkę .Paprykę kroimy w kółka . Ogórka kroimy w małe słupki . Składniki mieszamy .Ocet balsamiczny mieszamy z oliwą .Do sałatki dodajemy pokrojoną w kostkę fetę .Doprawiamy kolorowym pieprzem i polewamy sosem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    isetta

    super przepis, już wiem co zjem na kolację :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !