Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa octowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patisony marynowane 1 słoik
pomidor 2 szt
ogórek zielony 2 szt
papryka czerwona 1 szt
natka pietruszki
Szczypiorek cienki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa octowa

Ogórka kroimy w kostkę .Patisony kroimy w plasterki . Pomidora myjemy kroimy w kostkę .Paprykę czerwoną pozbawiamy gniazda nasiennego i kroimy w plasterki potem na kilka cześci.Składniki mieszamy z posiekanym szczypiorkiem . Do sałatki dodajemy kilka łyżek zalewy z patisonów marynowanych , Tak aby pokryć wszystkie warzywa .Mieszamy wstawiamy do lodówki .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 03.09.2011 06:26
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak