Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos majonezowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10 dag
majonez 1 szklanka
olej 2 łyżeczki
posiekany szczypior 1 łyżka
sproszkowana papryka 1/2 łyżeczki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos majonezowy

Dokładnie opłukane pieczarki pokroić w plasterki, szybko podsmażyć na oleju, ostudzić. Paprykę drobno pokroić. Pieczarki, paprykę i szczypior wymieszać z majonezem. Doprawić mieloną paprykę, jeszcze raz wymieszać. Odstawić na 2h.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 21.01.2012 16:24
pewnie by mi smakował

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak