Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos jesienny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 20 dag
piwo 1/2 szklanki
śmietana kremówka 1/2 szklanki
natka pietruszki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos jesienny

Grzyby oczyścić, opłukać, posiekać. Do garnka o grubym dnie włożyć grzyby, wlać piwo i śmietankę, gotować, mieszając, aż sos zgęstnieje. Posolić, wsypać natkę, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 03.09.2011 09:21
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak