Sposób przygotowania

Z kapusty musimy najpierw pousuwać grube nerwy potem myjemy i cienko szatkujemy powinniśmy sparzyć. Jabłka obieramy i kroimy na cząstki, cebulę pokroić w pół krążki. W głębokim naczyniu układamy warstwami kapustę , przekładając jabłkami , cebulą , jednocześnie posypując przyprawami dodając kawałki masła i to wszystko zalewamy winem wymieszanym z sokiem malinowym i sokiem z cytryny. Dusimy na małym ogniu tylko pod przykryciem co chwilkę potrząsając.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    fajna nazwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez mi sie podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !