Sposób przygotowania

Oczyszczone z łuski migdały zemleć, wymieszać z żółtkami i cukrem. Dodać skórkę pomarańczową i po trochu mąkę. Białka ubić na pianę i razem delikatnie wymieszać. Upiec w tortownicy w temp. 180 stopni w czasie 1 godziny kilka krążków i przełożyć marmoladą jabłkową. Polać galaretką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Rewelacyjny! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    z migdałami dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    brzmi smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    zapowiada się super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Pyszny torcik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smaczny tort

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !