Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić i gotować w osolonym wrzątku z listkiem laurowym , goździkiem , pieprzem ziarnistym przez 20 minut. Odcedzić - usunąć liść laurowy i ziele angielskie .Dodać do garnka masło, sok z cytryny, cukier , masło - mieszając delikatnie dusić 5 minut.

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Uwielbiam fasolkę, ale zawsze jadłam tradycyjnie z bułka tartą i masełkiem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zgłaszam naruszenie regulaminu- 4 zdjęcia dostawione do mojego przepisu nie przedstawiają mojej potrawy - to zupełnie inna fasolka .Proszę o usunięcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam- zielono mi;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !