Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułki zapiekane z majonezem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 sztuka
majonez tradycyjny do smaku
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: bułki zapiekane z majonezem czosnkowym

Bułkę przekrajamy na pół smarujemy majonezem. Czosnek drobno kroimy. Wrzucamy na bułki. Posypujemy ziołami prowansalskimi. Zapiekamy w piekarniku w 200 stopniach aż majonez trochę się rozpłynie.:) Doskonały dodatek do makaronów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 11.07.2012 14:24
super
Kopiko1983 03.11.2011 06:32
Też czasami takie robię - smakują wyśmienicie zwłaszcza w zimie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak