Sposób przygotowania

Warzywa posolić i zostawić na 24h. Każde w osobnym naczyniu. Z podanych składników zrobić zalewę.

ZALEWA:

3/4 szklanki octu
1 szklanka oleju
1.5 l wody
20 dag cukru
1 łyżeczka pieprzu
4 listki laurowe
2 plastry imbiru

Warzywa wyjąć z soku,który się wytworzył, włożyć do zalewy i zagotować. Włożyć do półlitrowych słoiczków i pasteryzować 20 min. Gorące ustawić do góry dnem do wystygnięcia

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !