Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PANGA W ZALEWIE OCTOWEJ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet 10 % 1 szkl
woda 4 szkl
ziele angielskie wg.uznania
Liść laurowy suszony Prymat wg.uznania
cebula 2-3 szt
cukier 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: PANGA W ZALEWIE OCTOWEJ

Z wody ,octu i przypraw zagotować zalewę octową,dodając podpalony cukier(rozpuścić na gorącej patelni).Cebule obrać i dodać do gorącej zalewy.Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu i zalać lekko przestudzoną zalewą.Naczynie przykryć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 16.06.2013 23:27
super pyszna rybka
Bernadeta1 13.04.2013 20:38
smażona rybka w zalewie, smaczna
Grazyna0211 11.04.2013 11:02
pyszna kolacja
Pani Domu 25.11.2012 18:11
fajny pomysł
Krystyna32 13.11.2012 08:00
super
Ada-Gaba 25.06.2012 13:37
super
kate.500 24.06.2012 19:49
pycha
Mariusz10 12.06.2012 22:38
super
Justa32 11.05.2012 09:27
przyszedł mi smak na taką rybkę!!!!
m1monika 07.05.2012 12:56
smaczna :-)
Adamorek 26.12.2011 14:37
no dziwne:0
jasiek 07.12.2011 11:19
fajny pomysł, ale nie jadam pangi podobno jest nie zdrowa
Wacław 24.11.2011 10:27
pyszna rybka !
jeta72 06.11.2011 16:45
muszę taką zrobić :-)
Motorek 25.09.2011 19:31
smaczna
barbara11561 19.09.2011 18:40
lubię taką
Seba 15.09.2011 09:09
pycha
Justa32 05.09.2011 07:53
mniam
Wafelek2601 03.09.2011 11:54
lubię taką rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak