Sposób przygotowania

Z wody ,octu i przypraw zagotować zalewę octową,dodając podpalony cukier(rozpuścić na gorącej patelni).Cebule obrać i dodać do gorącej zalewy.Usmażoną rybę ułożyć w naczyniu i zalać lekko przestudzoną zalewą.Naczynie przykryć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taką rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    muszę taką zrobić :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna rybka !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajny pomysł, ale nie jadam pangi podobno jest nie zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    no dziwne:0
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    przyszedł mi smak na taką rybkę!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smażona rybka w zalewie, smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !