Sposób przygotowania

Rybę podzielić na części,posypać przyprawą do ryb i odstawić na 15 minut.Jajko roztrzepać.Rybę panierować w mące ,w jajku i na końcu w bułce tartej.Smażyć na gorącym oleju ,na wolnym ogniu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    ładnie upieczona
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ją zjeść od czasu do czasu
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię ją zjeść od czasu do czasu
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pięknie usmażona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny i szybki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    taki rybki są najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !