Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pokrój wieprzowinę na kostkę, wymieszaj z sosem hoisin (jeśli nie masz zesmaż 2 śliwki, dodaj cukier, sos sojowy, ocet winny i olej, odstaw dodaj czosnek i gotowe). Obtocz w 2 łyżkach mąki kukurydzianej. Smaż na małej ilości tłuszczu na brązowy kolor. Odsącz z tłuszczu na ręczniku papierowym.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowitości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania, wygląda kusząco smacznie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    aż ślinka leci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !