Sposób przygotowania

Schab pokroić na niewielkiej grubości płaty i podsmażyć. Następnie podsmażamy cukinię startą na dużych oczkach, szpinak oraz ser żółty . Dodajemy przyprawy wg uznania, ja dodaję czosnek, pieprz i bazylię. Nakładamy farsz do płatów schabowych i formujemy roladki. Wkładamy je do naczynia żaroodpornego, zalewamy tłuszczem pozostałym po smażeniu schabu i zapiekamy od 30 min. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moje ulubione
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pyszne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    uwielbiam mięsa nadziane szpinakiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszne roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    delikatne i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !