Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe ze szpinakiem i cukinią

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
szpinak mrożony
cukinia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe ze szpinakiem i cukinią

Schab pokroić na niewielkiej grubości płaty i podsmażyć. Następnie podsmażamy cukinię startą na dużych oczkach, szpinak oraz ser żółty . Dodajemy przyprawy wg uznania, ja dodaję czosnek, pieprz i bazylię. Nakładamy farsz do płatów schabowych i formujemy roladki. Wkładamy je do naczynia żaroodpornego, zalewamy tłuszczem pozostałym po smażeniu schabu i zapiekamy od 30 min. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 27.02.2015 23:01
delikatne i smaczne
Seba 17.01.2015 09:20
pyszne roladki
ppaulina 12.01.2015 20:59
uwielbiam mięsa nadziane szpinakiem
ppaulina 14.08.2014 21:18
pyszne mięsko
Margo1 15.07.2014 16:04
moje ulubione
Magda60 17.01.2013 00:00
swietne
ajres 21.09.2012 23:50
polecam
TEtalicha 05.09.2012 21:31
bardzo pomysłowe
Jaheira11 05.12.2011 21:02
pyszności
treonina 05.09.2011 15:01
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak