Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

leczo

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukinia 4 szt
kapusta włoska 1/2 szt
marchewka 2 szt
pietruszka 1 szt
pieczarki 25 dag
mielone 1/2 kg
kiełbasa 20 dag
cebula 1 szt
koperek
sól do smaku
pieprz do smaku
przecier pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: leczo

Do garnka wrzucamy posiekaną kapustę,cukinie i pieczarki kroimy w dużą kostkę.Marchewkę i pietruszkę trzemy na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem dusimy w niewielkiej ilości wody.Mielone przysmażamy,kiełbasę i cebulę również przysmażamy pokrojone w kostkę.Dokładamy koperek i przyprawy.Gdy warzywa zmiękną dokładamy przecier pomidorowy.Danie podajemy z chlebem.POLECAM

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 01.09.2012 00:40
smaczne
jasiek 06.08.2012 11:26
też takie robię
junox 16.12.2011 09:50
pyszne
Tika4444 10.09.2011 08:27
ale pycha
Ewa6274879 09.09.2011 22:55
wygląda smakowicie - muszę spróbować w tej wersji
berys18 09.09.2011 11:11
musi być pyszne
smakoszek 04.09.2011 08:59
na pewno by mi smakowało
ben-ka 03.09.2011 08:59
dawno nie robiłam a z kapustą-nigdy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak