Sposób przygotowania

Do garnka wrzucamy posiekaną kapustę,cukinie i pieczarki kroimy w dużą kostkę.Marchewkę i pietruszkę trzemy na tarce o grubych oczkach.Wszystko razem dusimy w niewielkiej ilości wody.Mielone przysmażamy,kiełbasę i cebulę również przysmażamy pokrojone w kostkę.Dokładamy koperek i przyprawy.Gdy warzywa zmiękną dokładamy przecier pomidorowy.Danie podajemy z chlebem.POLECAM

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie robiłam a z kapustą-nigdy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    na pewno by mi smakowało
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    wygląda smakowicie - muszę spróbować w tej wersji
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !