Sposób przygotowania

Paprykę opłukaną, kroimy w kawałki. Wrzucamy do słoika. Do każdego słoika dodajemy liście laurowe, pieprz, ziele angielskie, dwa ząbki czosnku i gałązkę kopru, kolendrę. Wszystko zalewamy wywarem sporządzonym z octu, wody, soli i cukru. do każdego słoika dodajemy po łyżce oleju. Zakręcamy i zagotowujemy ok 7 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    z kolędrą nigdy nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też nie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje z kolendrą,nie robiłąm,ale zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !