Sposób przygotowania

Ciasto: masło posiekać nożem aż będzie takie drobne. Dodać do mąki. Dodać wodę i i ugniatać ręką. Schłodzić w lodówce 20min. Ciasto uformować i wyłożyć na blachę (może być tortownica) wyłożonej pergaminem, wylepić ciasto taka by nachodziło na brzegi tortownicy. Wszystkie składniki wymieszać, wylać na surowe ciasto, wstawić do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i piec ok. godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z dynią nie jadłam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    super, muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !