Sposób przygotowania

Serwatkę podgrzewamy dodajemy podsmażone wędzone żeberka i pokrojone jajka.Gotujemy kilka minut. Doprawiamy solą i pieprzem oraz mąką ze śmietaną .pod koniec dodać wyciśnięty czosnek i posiekany lubczyk Można podawać z ugotowanymi ziemniakami, posypaną świeżą nacią koperku i pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    oo ciekawe.:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    restauracjadomowa

    przymierzam się do zrobienia chrzanówki od dawna i chyba mnie zmobilizowałaś swoim przepisem:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !