Składniki:
serwatka | 1 litr |
chrzan świerzo starty | 4 łyżki |
lubczyk świeży | do smaku |
śmietana | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
mąka | 1 łyżka |
nac pietruszki | |
nać koperku | |
czosnek | 2 ząbki |
żeberka wędzone | 20 dag |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
serwatka | 1 litr |
chrzan świerzo starty | 4 łyżki |
lubczyk świeży | do smaku |
śmietana | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
mąka | 1 łyżka |
nac pietruszki | |
nać koperku | |
czosnek | 2 ząbki |
żeberka wędzone | 20 dag |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: