Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka rozbić. Przyprawić pieprzem, curry, papryką. Na patelni rozgrzać tłuszcz. kotlety obtaczać w rozmąconym jajku potem w bułce tartej. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Gdy kotlety będą gotowe, położyć na nich plasterki ananasa a w środek ananasa dać po łyżce żurawiny do mięs.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    SMACZNE
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    SMACZNE
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienita potrawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !