Sposób przygotowania

Ogórki obieramy,kroimy w plastry. Cebulę także w plastry.
Przygotowujemy zalewę i zalewamy ogórki wymieszane z cebulą. Dodajemy koperek i odstawiamy na 5 godzin.
Co jakiś czas mieszamy.
Po upływie czasu przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok.5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na zimę jak znalazł...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    No ba! Do obiadu i nie tylko.... :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    mnaim;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    do wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !