Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dag
marchewka 1
kukurydza w puszce 1 puszka
koperek
zielona papryka 1/2
żółta papryka 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę poszatkować, kukurydzę odsączyć. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce. Paprykę zblanszować i drobno pokroić. Przygotowane składniki przełożyć do salaterki, wymieszać. Jogurt wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem oraz drobno posiekanym koprem. Doprawić do smaku, sosem polać warzywa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak