Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nalesniki panierowane z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 10 sztuk
pieczarki 500 gram
cebula 1 sztuka
olej do smażenia
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna do panierowania

Przepis i sposób przygotowania na: nalesniki panierowane z pieczarkami

Pieczarki myjemy kroimy w pół plastry. Cebule w kostke i podsmażamy na oleju. Faszerujemy nimi naleśniki i zawijamy jak krokiety, Panierujemy w jajku i bulce tartej , smazymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

hastalavista 18.03.2012 10:37
świetne są!
ewa84 12.03.2012 10:24
pycha
Małgorzata106 30.11.2011 14:36
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak