Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso z indyka pokroić w dość grubą kostkę, boczek w plastry, Z czerwonej i zielonej papryki usunąć gniazda nasienne i należy pokroić je w grubą kostkę


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite i to bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizac
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie grillowałem jeszcze szaszłyków na patelnii grillowej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    Poproszę o porcyjkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !