Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Warzywa umyć i pokroić: cukinię w słupki, paprykę w paski, cebulę w półtalarki, marchew w słupki lub cienkie plasterki (obieraczką do warzyw). Groszek i fasolę obgotować w osolonej wodzie.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    Pyszny, kolorowy obiad - super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szybkie i smaczne danie dostępne dla przeciętnego domowego kucharza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !